Mjølfjell Mountain Lodge

Overnatting

Voss Mountain Lodge ligger på Mjølfell og tilbyr utendørsbasseng, badstue og fjellutsikt. Overnattingsstedet ligger langs Bergensbanen, og den verdenskjente Flåmsbanen har avgang herfra hver morgen og ettermiddag. Hotellet har grillutstyr, og du kan kose deg med noe å drikke i baren. Varm badstue og et basseng som ikke er oppvarmet tilbys også. Noen av rommene gir utsikt over bassenget, elven eller hagen. Voss Mountain Lodge rister sine egne kaffebønner, og du kose deg med en kopp nytraktet kaffe hver dag. Hjemmebakt brød og lokal mat fra Raundalen tilbys også. Du kan blant annet sykle og fiske i nærheten. Vossevangen er 29 km fra Voss Mountain Lodge, mens Myrkdalen ligger 30 km unna. Par anbefaler beliggenheten til alle som reiser hit sammen med en annen. De har gitt beliggenheten 8,2 i score. Vi snakker språket ditt!

Ankomst

Langs Bergensbanen ligger det et stopp som heter Mjølfjell og et stopp som heter Ørneberget stasjon. Det ene er feil og det andre er riktig, men det er kanskje ikke det du først tror så her gjelder det å holde tunga rett i munnen. Voss Mountain Lodge ligger ved togstoppet Ørneberget stasjon, hvor det er en liten spasertur ned til hotellet. Vær obs på at det er en ganske bratt nedoverbakke for å komme frem, så ikke kom i høye heler!

Bookingmuligheter

Du kan enten ta kontakt direkte med oss ved å bruke kontaktskjemaet under eller benytte booking.com. Vertskapet på Voss Mountain Lodge har tatt imot gjester fra Booking.com siden 11. aug. 2017.

Kontakt oss

Telefon: (+47) 56 52 31 50
Bestilling: booking@mjolfjell.no
Andre henvendelser: post@mjolfjell.no